Mazda2 Navigator GT

Mazda5 Executive GT

Mazda5 Executive GT

 

 

  Nieuws: Mazda2/Mazda5: Extra luxe Mazda2 en Mazda5 01 april 2012

Mazda brengt in Nederland twee speciale versies op de markt die beide een extra luxe uitrusting hebben en een belangrijke meerwaarde voor de klant bieden, zonder dat daar veel voor betaald hoeft te worden.

Mazda2 Navigator GT
Dit speciale model is gebaseerd op de vijfdeurs 1.3 84pk TS+ maar Mazda vraagt slechts een meerprijs van 200 euro. Daarvoor krijgt de klant 16 inch velgen met 'gunmetal' finish en de GT-M dakspoiler. Van binnen vinden we tevens het GT-M interieur. De Navigator GT is standaard voorzien van een geïntegreerd navigatiesysteem op basis van TomTom software.

Het model is ook beschikbaar als BiFuel, met dezelfde benzinemotor en een af-fabriek LPG-G3-installatie, waarvan de tank is weggewerkt onder de laadvloer van de kofferruimte. Wegenbelastingvrij rijden kan met dit model tot 2014. De Mazda2 Navigator GT is er in vier kleuren, Brilliant Black, Crystal White Pearl Mica, Aluminium Metallic en de voor dit model unieke kleur Dolphin Grey. De prijs van de benzineversie is € 15.440, de BiFuel kost € 16.190.

Mazda5 Executive GT
Ook de Mazda5 is vanaf nu leverbaar in een extra luxe uitvoering, de Executive GT. Gebaseerd op de meest luxe uitvoering, de GT-M, biedt de Executive GT standaard lederen stoelbekleding. Verder is deze GT-uitvoering net zo compleet en sportief aangekleed als de GT-M. De Executive GT is er alleen met 2.0 liter benzinemotor met 150pk en handgeschakelde zesversnellingsbak is er in vijf kleuren, Brilliant Black, Crystal White Pearl Mica, Aluminium Metallic, Metropolitan Grey Mica en Sparkling Black Mica en kost € 27.990, 430 euro meer dan een normale GT-M.